Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Το γέλιο είναι καλύτερο φάρμακο - Αστεία μπορούν να βοηθήσουν στην Γέλιο

Έχετε χάσει την ικανότητα να χαμογελούν και να γελούν και να είναι ευτυχισμένος;

Στο παρελθόν αρκετά χρόνια, πολλοί άνθρωποι έχουν ένα λόγο για να χαμογελάσει και να είναι ευτυχής, διότι οι επενδύσεις τους. Με την φλοίσβος σούπερ ράλι ταύρων στις κάρτες στις χρηματιστηριακές αγορές, πολλοί επενδυτές σε όλο τον κόσμο έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που οι τιμές των μετοχών τους πήγαιναν, γιατί η μόνη κατεύθυνση οι τιμές των μετοχών είχαν ήδη στραφεί ήταν επάνω. Αλλά μόλις το sub prime αγορά ενυπόθηκων δανείων μειώθηκαν, οι επενδυτές και στέγαση δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα δάνειά τους, πολλοί Αμερικανοί έχασαν την ικανότητά τους να χαμογελούν. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν σβηστεί από τα χρηματιστήρια, τις αγορές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και τις αγορές συναλλάγματος. Αντί για ένα χαμόγελο, υπήρχε πνεύμα της βαρύτητα, αντί του γέλιου, υπήρξε μια βαθιά αίσθηση της καταστροφής και του πόνου.

Έχετε χάσει την ικανότητα να χαμογελούν και να γελούν και να είναι ευτυχισμένος;

Είναι μια αναπτυσσόμενη τάση ότι κατά την επιδίωξη της ανατροφής μιας οικογένειας και στην επιδίωξη του ατομικού επιτεύγματος, οι περισσότεροι γονείς εργάζονται και εισοδήματα. Εάν είστε μητέρα, νιώθετε την τεράστια πίεση που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με την εργασία και με τις απαιτήσεις των μικρών παιδιών στο σπίτι και στο σχολείο. Στη σπουδή της φασαρία της καθημερινής ζωής, έχετε χάσει αυτή την ικανότητα να χαμογελούν και να απολαύσετε ένα καλό γέλιο;

Μερικές φορές δεν είναι μόνο ότι οι περιστάσεις μας κάνει να ζήσουμε τη ζωή χωρίς την ικανότητα να βλέπει τα πράγματα σε ένα λαμπρότερο φως και να απολαύσετε μια στιγμή του γέλιου.

Πρόσφατα, διάβασα στις εφημερίδες ότι δεν υπάρχει σχεδόν μια γυναικεία προσωπικότητα της τηλεόρασης που θα το κάνει με το πρόγραμμα ομορφιά της κάθε τεκμηριωμένης τηλεόραση αν είναι άνω των 50 ετών, εκτός εάν αυτή είχε botox για να την βοηθήσει να διατηρήσει την αίσθηση της νεανικότητα. ... αλλά το οποίο μπορεί να σκληραίνει την εμφάνισή της, κάνοντάς την και σε θέση να επιδείξουν αίσθημα φυσικό χαμόγελο και το γέλιο. Αν και δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι αυτό, μπορούμε να την επιδίωξη μας για μια αίσθηση της ομορφιάς, χάνουν την ικανότητά μας να χαμογελάσει και να γελούν φυσικά από επιλογή.

Αντ 'αυτού, εξεπλάγην από την δύναμη του γέλιου και ευθυμία κάθε Κυριακή, όταν παρατήρησε μια πολύ γριά στην εκκλησία που ήταν φαινομενικά διαποτισμένη με την ικανότητα να χαμογελούν και να γελούν. Αυτή θα πρέπει να έχει ένα γέλιο στο πρόσωπό της, όπως η ίδια αρχίζει να χορεύει γύρω από τα στασίδια της εκκλησίας, κουνώντας scraf της στον αέρα, αδιαφορώντας για ό, τι happenning - και απολαμβάνοντας τον εαυτό της. Όλες ότι εμφανίζεται μία αίσθηση ευθυμία και ελευθερία - ελευθερία από τις έγνοιες του κόσμου όταν άρχισε να χάνει τον εαυτό της σε μια βαθιά αίσθηση της λατρείας και του γέλιου .

Χρειαζόμαστε προκαλεί να μας βοηθήσει να ανακτήσει την ικανότητα να χαμογελούν και να γελούν; Μετά από όλα, δεν είναι μόνο τα τρόφιμα που είναι το αλατοπίπερο της ζωής, αλλά το γέλιο κάνει το φως βάρη.

Κοιτάξτε γύρω σας παντού καθώς πηγαίνετε για την δουλειά σας σήμερα. Δείτε την ομορφιά και τη ζωή τα πράγματα γύρω σας. Δείτε αγάπη στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, και θυμηθείτε να χαμογελάσετε και να γελάσει. Μήπως κάτι παράξενο και φοβερό συνέβη με τη μέρα να σας κάνει να λυπημένος; Κοιτάξτε τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και το χαμόγελο. Θα βρείτε τα βάρη αναπτήρα. Γελάστε και όλος ο κόσμος θα γελάσει μαζί σου. Μόλις αρχίσουν να μαθαίνουν να γελάς με συνειδητά να παρακολουθούν βίντεο κωμωδία, και αστείες ταινίες και βλέποντας την ανάλαφρη πλευρά των πραγμάτων για κάθε γεγονός που συμβαίνει στη ζωή σας καθημερινά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.