Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πόλεμος Επενδύσεων θα σας κάνει να Γίνει Εκατομμυριούχος

Η μάχη μεταξύ της επενδυτικής δραστηριότητας στο διαδίκτυο και πραγματικό κόσμο έγινε αρκετά απτά. Αποφάσισα να διευρύνουν το θέμα και να πω στους αρχάριους (κάνοντας επαγγελματίες σκέψης) σχετικά με τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ αντίστροφα επενδυτική δραστηριότητα στο Διαδίκτυο και πραγματικό κόσμο.

Απλότητα. Αποτελεσματικότητα. Ασφάλεια. Προοπτική. Ευκαιρίες. Γι `πώς μπορούμε να περιγράψει τον κύκλο των σημείων, όπου η διαφορά μεταξύ των δύο διάφορους κόσμους των επενδύσεων βρίσκεται. Στην πραγματικότητα, επενδυτής, πρόθυμος να καταθέσει χρήματα, ανταποκρίνεται πολύ περισσότερες ερωτήσεις της ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ωστόσο, εάν υπάρχει διαφορά `sa σε κάποια γενική ερώτηση, μπορεί να υπάρξει` t είναι οποιαδήποτε συναίνεση, ιδίως αυτές που ... έτσι, ας `s νομίζω, είναι ότι αξίζει να κάνει το ηλεκτρονικό επιχειρείν, ίσως it` s καλύτερα να πάει πίσω στην πραγματική ζωή;

Το πρώτο πράγμα που προσελκύει κάθε επενδυτής, πρόθυμος να κάνει ηλεκτρονικού χρήματος - είναι η απλότητα. Σε κάθε μέτρηση, ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε, να πουλήσετε κάτι, κλπ., δεν βγαίνει από το σπίτι μέσω του Διαδικτύου. Για να είμαστε ακριβείς, Ιντερνέτ, ιδιαίτερα δίνει μια τέτοια ευκαιρία (καλά, το τηλέφωνο, όπως καλά). Έτσι, υπάρχει απλότητα. Εδώ είναι τα χρήματα σας στην οθόνη του - να κάνει ό, τι θέλετε.

Φυσικά, μπορείτε να παχαίνουν, αλλά ... αυτά είναι προσωπικά προβλήματα. Το ίδιο με τις επενδύσεις. Αν έχετε χρησιμοποιήσει τα χρήματα σας δεξιά, μπορείτε να τους πολλούς, δεν βγαίνει από το σπίτι, όπως καλά. Εδώ είναι το ερώτημα: είναι η πραγματική ιστορία; Και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε με σιγουριά: Ναι, it `s σε πραγματικό! Αλλά υπάρχει μόνο μια εμπλοκή σε αυτό. Θα πρέπει να πληρώσουν για την απλότητα της χρήσης των πόρων και να πάρει εισόδημα του κινδύνου.

Κίνδυνος - ότι `s το πράγμα, τρομάζει τους πολλούς" loafers "και ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα μειονεκτική θέση από οποιαδήποτε δραστηριότητα στο Διαδίκτυο. Ό, τι Ξεκινάτε να κάνετε, μπορείτε να πάρετε στο πρόβλημα. Δυστυχώς. Διαφορετικά, γιατί θα πρέπει να κάνουμε κάτι, να βγείτε έξω από το σπίτι;
Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η έλλειψη ασφάλειας είναι ότι πολύ "αμορτισέρ", διατηρώντας την αγορά από την επιδημία "επίθεση" από όποιον αισθάνεται σαν αυτό. Άλλωστε, η ίδια η αγορά είναι ασαφής με έναν τρόπο. Υπάρχουν πολύ κερδοφόρα και δεν είναι πολύ κερδοφόρα επενδυτικά εργαλεία. Όχι πολύ κερδοφόρα - το άνοιγμα των τραπεζικών καταθέσεων μέσω της πύλης αυτής της τράπεζας. Και πολύ κερδοφόρα - HYIP. Και εκεί `s κίνδυνος εδώ. Μπορείτε να βρείτε πολλές HYIP για
theHYIPs.net
Φαίνεται επειδή it `s αδύνατο να κερδίσουν τα συμφέροντα αυτά χωρίς να διακινδυνεύσει τα πάντα. Θέτετε σε κίνδυνο τα πάντα για να πάρει τα πάντα. Γι `αυτό HYIP πυροβολεί συχνά κενό, τότε SMB. χάνει χρήματα. Ναι, βέβαια, υπάρχουν HYIPs στον πραγματικό κόσμο, όπως καλά, αλλά πρέπει τεχνολογίες πολύ πιο περίπλοκη, και ότι `είναι ο λόγος του Διαδικτύου είναι η πιο κατάλληλη και γόνιμη για τη σφαίρα« επικίνδυνη επένδυση »ανάπτυξη.

Γι `αυτό και ειδικότερα, το μεγαλύτερο μέρος από τα είδη μας είναι για το πώς να εξασφαλίσει τον εαυτό του τεχνικά και πώς να γίνουν πιο έμπειροι, επικοινωνία με τους ίδιους τους επενδυτές. :)

Αν και, it `s, όχι όλοι βέβαια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας κατά την κρίση σας, χωρίς να τους anybodies `τα χέρια. Στην πραγματική ζωή, δίνοντας χρήματα για να anybodies `τα χέρια, μπορείτε να κερδίσετε περίπου 20% ετησίως, αν και κέρδισε` t είναι τόσο νευρικός.

`Υπάρχει μια διαβάθμιση στην πραγματική ζωή από 10% έως 20%, ως εκ τούτου - ο κίνδυνος αυξάνεται. Περισσότερα κίνδυνος - είναι εγκληματικό. Στη ζωή του e-επενδυτή υπάρχουν δύο διαβαθμίσεις. Είτε υπάρχει `s μεγάλο κίνδυνο και τα χρήματα, ή τη δουλειά. Παρά το γεγονός ότι, εμείς don `t διαφωνία για το γεγονός ότι υπάρχουν, επίσης, με χαμηλή απόδοση των επενδυτικών προγραμμάτων. Ωστόσο, αυτό `s η αίσθηση, αν μπορεί κανείς να πάει στην τράπεζα δύο φορές το χρόνο για να αποκτήσουν την περιβόητη ασφάλεια.

Ας `s μιλήσουμε για τη χρήση των κονδυλίων, με το δικό του χέρι. Κάθε δυνατό μέσο, ​​διαθέσιμα στον πραγματικό κόσμο, είναι ανοιχτή για σας στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν κάποιες διαφορές. Πρώτον, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Δεύτερον - οπουδήποτε, οποτεδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι ώστε να ανταλλάσσουν δολάρια ΗΠΑ για το e-χρυσό

Χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα e-gold λογαριασμό. Αυτά είναι, επίσης, άμεσες επενδύσεις. Χρυσό αυξάνεται - τα κεφάλαια αυξάνονται επίσης. Και δεν είμαστε ακόμη και μιλώντας για την αγορά FOREX και την αγορά κινητών αξιών. `Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο. Εξαιρούνται κάποιες στιγμές - βλέπε παραπάνω. :)

Τώρα, ας `s μιλήσουμε για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες. Πρώτα απ 'όλα, μπορείτε don `t πρέπει να είναι κανείς προφήτης για να πει ότι το Διαδίκτυο είναι το μέλλον και τη συνεργασία με τις επενδύσεις on-line - είναι απλά μια μελλοντική διδασκαλία μαθημάτων. Επιπλέον, σήμερα υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες on-line ότι στην πραγματική ζωή.

Χοντρικά, ακόμη και ένα παιδί μπορεί να πάει μέσα για την επενδυτική δραστηριότητα, σε περίπτωση που έχουν αρκετή γνώση και πρόθυμοι. Τώρα χρειαζόμαστε μόνο για να εξαλειφθούν τα ελαττώματα, μιλούσαμε για τέτοια μορφή και των κερδών δεν θα ανταγωνιστεί μόνο, θα είναι πιο ελκυστική από την επένδυση στον πραγματικό κόσμο! Λοιπόν, περιμένουμε.

Σε γενικές γραμμές, συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε τα εξής. Αν θέλετε ένα σταθερό, αξιόπιστο εισόδημα, μπορείτε να βάλετε τα χρήματά σας σε μια τράπεζα. Αν θέλετε περισσότερα έσοδα - να δώσει στους ανθρώπους, να μάθει για τις συναλλαγές στην αγορά κινητών αξιών `και τέτοια πράγματα. Αν όχι - Διαδίκτυο είναι για σας.

Εκτός αυτού, δίνει την ευκολία να χειριστεί τα κεφάλαια. Αν Είστε overbold - Μπορείτε να εργαστείτε για την ανταλλαγή. Ωστόσο, το Διαδίκτυο και τίποτα περισσότερο είναι βολικό εδώ. `Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάει σε μια ανταλλαγή, τα πάντα είναι αξιόπιστη και αρκετά εύκολο. Και, it `s ακόμα πιο βολικό να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι on-line.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.