Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τα διάφορα είδη των προαιρετικών δικαιωμάτων και προθεσμιακές

 Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι επιλογές και τα ΣΜΕ είναι το ίδιο πράγμα? Είσαι ένας από αυτούς;

 Οι επιλογές είναι παράγωγα που σας δίνουν το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να αγοράσει ή να πουλήσει το υποκείμενο αγαθό σε μία καθορισμένη τιμή, που είναι γνωστή ως τιμή απεργίας. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές τιμές απεργία και τις ημερομηνίες λήξης για να επιλέξετε από τις επιλογές στην εμπορία, είναι πολύ πιο ευέλικτο από προθεσμιακές συναλλαγές υπό την έννοια ότι οι επιλογές μπορούν να έχουν μεταβλητή μόχλευσης, λόγω του εύρους της απεργίας διαθέσιμες τιμές. Αυτό σημαίνει ότι στις επιλογές των συναλλαγών, που μπορεί να είναι τόσο επιθετική ή συντηρητική, όπως θα θέλατε να είναι.

 Τα ΣΜΕ είναι παράγωγα που σας εισάγει σε μια δεσμευτική συμφωνία για να αγοράσει ή να πουλήσει το υποκείμενο αγαθό σε μία καθορισμένη τιμή. Στο τέλος της ζωής του μέλλοντος, το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο πρέπει να αλλάζουν χέρια μεταξύ των δύο μερών. Futures διαπραγματεύονται με ένα σταθερό επίπεδο της μόχλευσης, σύμφωνα με το σταθερό αρχικό περιθώριο που καταβάλλεται για να συνάψει τη σύμβαση. Είναι λιγότερο ευέλικτοι από τους επιλογές και να έχουν απεριόριστες δυνατότητες απώλεια που την καθιστά πιο επικίνδυνη.

 Έτσι, ποια είναι τα διαφορετικά είδη των επιλογών και των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης που διατίθενται στην αγορά;

 Και οι δύο επιλογές και το μέλλον είναι τώρα διαθέσιμες για ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων. Υπάρχουν δικαιώματα προαίρεσης, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μετοχών, δικαιώματα προαίρεσης δείκτη, δείκτη συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, δικαιώματα προαίρεσης συναλλάγματος, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης συναλλάγματος, εμπορευμάτων επιλογές, futures εμπορευμάτων, ακόμη και τις επιλογές στις προθεσμιακές!

 Βασικά υπάρχουν δύο βασικά είδη των επιλογών? Επιλογές δικαιώματα αγοράς και πώλησης.

 Οι επιλογές κλήσης δίνουν στον κάτοχο το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να αγοράσει ένα περιουσιακό στοιχείο σε καθορισμένη τιμή. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε αγοράσει δικαιώματα προαίρεσης, θα κέρδος όταν η τιμή του περιουσιακού στοιχείου πηγαίνει προς τα πάνω.

 Βάλτε τις επιλογές δίνουν στον κάτοχο το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να πουλήσει ένα περιουσιακό στοιχείο σε καθορισμένη τιμή. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε αγοράσει δικαιώματα πώλησης, θα κέρδος όταν η τιμή του περιουσιακού στοιχείου πηγαίνει προς τα κάτω. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μικρύνετε το ίδιο το περιουσιακό στοιχείο, κανένα περιθώριο να πληρώσουν και την απώλεια περιορίζεται στο ποσό των χρημάτων που δαπανώνται για τις επιλογές που τίθενται. Αυτό κάνει την αγορά επιλογές που ο προτιμώμενος τρόπος για να κάνουμε εικασίες για την πτώση της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου από βραχυκύκλωμα το περιουσιακό στοιχείο.

 Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα είδη λιγότερο διαπραγματεύσιμων επιλογές γνωστή ως εξωτικές επιλογές.

 Εξωτικές επιλογές είναι πολλές επιλογές με πολύπλοκες συνθήκες και λειτουργίες. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι εξωτικά Δυαδική επιλογές που είναι πλέον ευρέως διαθέσιμα στην αγορά συναλλάγματος. Δυαδική επιλογές πληρώνει ένα σταθερό κέρδος, όταν η τιμή της υποκείμενης πηγαίνει πάνω από μια σταθερή τιμή (Binary Επιλογές κλήσεων) ή όταν η τιμή των υποκείμενων σταγόνες κάτω από την καθορισμένη τιμή (Binary Βάλτε Επιλογές) με την εκπνοή του δυαδικού Επιλογές. Δυαδική επιλογές έχουν επίσης εξαιρετικά σύντομη λήξη. Στην πραγματικότητα, μερικές επιλογές Δυαδική Forex έχω 15 λεπτά ή 30 λεπτά ζωής.

 Βασικά, υπάρχει μόνο ένα είδος συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης στις οποίες μπορείτε είτε να γίνουν βραχυπρόθεσμα, δεσμεύεται να πουλήσει το υποκείμενο αγαθό, ή το πολύ, υποχρεωμένη να αγοράζει το υποκείμενο. Όταν γίνει η μικρή σε ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, έχετε κέρδος όταν η τιμή του υποκείμενου κατεβαίνει επειδή έχετε δεσμευθεί να πωλήσει το περιουσιακό στοιχείο σε υψηλότερη τιμή. Όταν είναι η μεγάλη σε συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, θα κέρδος όταν η τιμή του υποκείμενου ανεβαίνει επειδή έχετε δεσμευθεί για την αγορά του περιουσιακού στοιχείου σε χαμηλότερη τιμή.

 Υπάρχει πολύ περισσότερο να μάθουν για τις επιλογές και το μέλλον για να μπορέσετε πραγματικά το εμπόριο τους και θα πρέπει πραγματικά να μελετήσετε υπόψη τα χαρακτηριστικά και τις στρατηγικές τους πιο πριν επιχειρήσετε πρώτες συναλλαγές σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.