Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Marketing Business: Γιατί άρθρο Προώθηση σας γραπτώς χάλια

Χρησιμοποιώντας

αρθρογραφία στο διαδίκτυο για την προώθηση της ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο και τις επιχειρήσεις έγινε της μόδας λόγω της ζήτησης από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, (ειδικά Google.com) ότι ένας δικτυακός τόπος πρέπει να έχει ένα τρόπο συνδέσμους, προκειμένου να έχουν τη δημοτικότητα συνδέσεων και έχουν η πιθανότητα του να πάρει ένα υψηλό page rank και top 10 κατάταξης.

Πολλοί webmasters και σε απευθείας σύνδεση ιδιοκτήτες επιχείρησης και άρχισε να γράφει άρθρα σε απόσπαση χιλιάδες άρθρο καταλόγους και δικτυακούς τόπους.

Μετά από μερικά χρόνια αυτής της μανίας αρθρογραφία, πολλοί έμποροι Διαδικτύου ανακάλυψαν μια πικρή αλήθεια: αν και έχουν γράψει και δημοσιεύτηκε πολλά άρθρα σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις τους online και να έχουν λάβει εκατοντάδες ένα τρόπο συνδέσμους, που δεν είχαν ακόμα πάρει υψηλό τάξεις σελίδα και top 10 βαθμολογίες (όπως είχε υποσχεθεί από τις μηχανές αναζήτησης.)

Ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις όπου μερικά έμποροι Διαδικτύου παρατηρείται μια μικρή αύξηση στην τάξη σελίδων και top 10 κατάταξης, θα εξαφανιστεί μετά από λίγους μήνες, όταν οι μηχανές αναζήτησης ενημερωμένες βάσεις δεδομένων τους.

Πολλοί έμποροι Διαδικτύου και τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου άρχισαν να αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να είναι λάθος με το γράψιμο και την προώθηση του άρθρου γιατί δεν παράγει πλημμύρες των κυκλοφοριών δικτυακό τόπο, όπως θα έπρεπε να.

Οι λόγοι είναι οι εξής:

Πολλά από τα άρθρο καταλόγους, εφόσον τοποθετήσετε τα άρθρα τους να προωθούν σχεδόν καταλόγους τους.

Αν δεν το κάνουν, τότε δεν είναι τα άρθρα που εκτίθενται στις μηχανές αναζήτησης προκειμένου να βρεθεί όταν οι προοπτικές για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης.

Όταν οι άνθρωποι επιθυμούν να ψωνίσετε on-line, οι περισσότεροι δεν πηγαίνουν στους καταλόγους άρθρου.

Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να αναζητήσετε ό, τι επιθυμούν.

Αν το άρθρο σας σχετικά με κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, που προωθείτε, δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των 20 κορυφαίων αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δεν μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε διακινεί καθόλου.

Είναι πιθανό ότι σχεδόν κανείς δεν διαβάζει τα άρθρα σας.

Αν αυτό είναι έτσι, πώς μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα διακινεί από αυτούς;

Το πιο πιθανό, οι μόνοι άνθρωποι που πάνε να το άρθρο καταλόγους είναι άλλες οι έμποροι Διαδικτύου που πηγαίνουν εκεί για να δημοσιεύσετε τα δικά τους αντικείμενα.

Και πρέπει να είναι πρωτάρηδες.

Η παλαιά χρονόμετρα αφίσα του άρθρου χρήση λογισμικών να τοποθετήσετε τα άρθρα τους αυτόματα.

Και ακόμα κι αν τόσο οι αρχάριους και παλιούς έχουν χρόνο να διαβάσουν τα άρθρα σας, εκτός και αν είναι τα άρθρα σας στην ιστοσελίδα, στην πρώτη σελίδα ή πάνω από τα άλλα είδη, δεν θα δουν ή να διαβάσουν τους.

Οι περισσότεροι κατάλογοι άρθρου έχουν εκατοντάδες χιλιάδες άρθρα σε εκατοντάδες διαφορετικά θέματα.

Κανείς δεν θα έχουν το χρόνο να διαβάσετε αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες άρθρα και έχουν επαρκές συμφέρον να πάτε στην ιστοσελίδα σας, για να μην αναφέρουμε μια παραγγελία για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι τα webmasters και οι έμποροι Διαδικτύου προσπαθούν να τοποθετήσετε τα άρθρα για να δημιουργήσει ένα τρόπο συνδέσμους για να πάρει υψηλά κλιμάκια σελίδα.

Δεν είναι στοχευμένες προοπτικές ή αγοραστές για τα προϊόντα / υπηρεσίες σας, επειδή είναι οι πωλητές!

Έτσι ακόμα κι αν από περιέργεια να δείτε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα (ιστοσελίδα) και κάντε κλικ και πηγαίνετε εκεί, είναι απίθανο ότι θα αγοράσουν από σας.

Ο λόγος είναι ότι ακόμα κι αν έχετε ό, τι μπορεί να χρειαστείτε, όπως ένα λογισμικό προώθηση ιστοσελίδας, που κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμούσαν να κλωνοποιήσει το λογισμικό σας και να δημιουργήσετε τις δικές τους και να το προωθήσουμε και να πλουτίσουν από το να το αγοράσει από σας.

Επιπλέον, τα περισσότερα webmasters και οι έμποροι Διαδικτύου έχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, διαβάζοντας άλλα άρθρα λαών.

Και οι πιθανότητες είναι ότι μπορούν να γνωρίζουν ήδη το θέμα που γράφετε περίπου.

Με τον τρόπο, μόνο και μόνο επειδή το άρθρο σας είναι στην κορυφή ή στην πρώτη σελίδα του δικτυακού τόπου δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα διαβάσετε και οι αναγνώστες θα συρρέουν στην ιστοσελίδα σας.

Το άρθρο σας πρέπει να είναι κατατοπιστική, ενδιαφέρουσα και σχετικά με αυτό που ο αναγνώστης ψάχνει για να παράγει αρκετό ενδιαφέρον για τον / την να κάνει κλικ και να πάει στον ιστοχώρο σας.

Εκτός αυτού, στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να έχετε ακριβώς αυτό που αυτός / αυτή επιθυμεί και πρέπει να τιμολογηθεί σωστά για αυτόν / αυτήν να δώσετε την παραγγελία σας.

Όπως και αν αυτά δεν είναι αρκετά προβλήματα, οι μηχανές αναζήτησης είναι πολύ δύσκολο.

Απαιτούν ότι παίρνετε ένα τρόπο συνδέσμους για να μπορέσουν να εξετάσουν την ιστοσελίδα σας μια αρχή, ώστε να μπορούν να σας δώσουν ένα υψηλό page rank και να σας συμπεριλάβει στα πρώτα 10 κατατάξεις έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να πάρει ιστοσελίδα διακινεί από αυτούς.

Έτσι, έγραψε πολλά άρθρα και δημοσιεύτηκε στο άρθρο καταλόγους.

Σε περίπου μια εβδομάδα, για τη δημοσίευσή τους και θα έχεις αυτόματα μονόδρομες συνδέσεις από εκατοντάδες ιστοσελίδες.

Αλλά αντί των μηχανών αναζήτησης τιμώντας την υπόσχεσή τους, θα δηλώνουν ότι εκατοντάδες άρθρα σας και μονόδρομες συνδέσεις είναι διπλές άρθρα και συνδέσμους και ως εκ τούτου άκυρη και έτσι δεν θα σας δώσει τα υψηλά κλιμάκια σελίδα 10 και πάνω κατάταξης που σας υποσχέθηκα .

Έτσι, με την προϋπόθεση να έχουν εγγράφως και απόσπαση άρθρα καθημερινά για περίπου 1 χρόνο, από τότε πιθανόν να έχετε τουλάχιστον 20.000 ιστοσελίδες με τα άρθρα σας που δημοσιεύεται εκεί και χιλιάδες ένα τρόπο συνδέσμους.

Αλλά στη φρίκη σας, θα ανακαλύψετε ότι οι μηχανές αναζήτησης δεν αναγνωρίζει αυτές τις χιλιάδες συνδέσεις και αν ελέγχεται σχέσεις σας με τους, θα πρέπει να φρίκη να σημειωθεί ότι από περίπου 1000 συνδέσεις, θα μπορούσαν να έχουν αναγνωρισθεί μπορεί να είναι 10 συνδέσεις, ενώ οι υπόλοιποι θεωρούνται διπλές και άκυρη.

Ως εκ τούτου, λόγω όλων αυτών των προβλημάτων, θα ήταν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι η χρήση του άρθρου γραπτώς στην προώθηση της ιστοσελίδας σας και σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση είναι νεκρός και δεν δουλεύει πια;

Όχι.

Λειτουργεί ακόμα.

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζει και να εφαρμόζει μερικές δημιουργικές ανατροπές να το κάνουμε.

Εδώ είναι μερικά από αυτά:

(1) Όταν γράφετε ένα άρθρο, επιλέξτε ένα θέμα, το οποίο έχει απήχηση στις μάζες, ώστε εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα ψάχνουν για τις πληροφορίες, που θα τους οδηγήσει να βρουν το άρθρο σας στις μηχανές αναζήτησης.

(2) Τα άρθρα, τα οποία γράφουν οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι φοβερό.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι φυσικά συγγραφείς.

Έχουν αναγκαστεί να γράψουν άρθρα, έτσι ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την προώθηση των ιστοσελίδων τους και σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις.

Ως εκ τούτου, αν δεν είναι μια φυσική δημιουργική και ενδιαφέρουσα συγγραφέας, προσλάβετε έναν και να του / της τα θέματα και τις λέξεις-κλειδιά σχετικές με ιστοσελίδες σας να γράψετε σύντομη, κατατοπιστική και ενδιαφέροντα άρθρα για σας.

Υπάρχουν τόσες πολλές καλές υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση.

Υπάρχουν ορισμένες υπηρεσίες προώθησης άρθρο, το οποίο θα τοποθετήσετε τα άρθρα σας για σας για ένα μικρό ποσό.

Έτσι, μπορείτε να έχετε τα άρθρα σας επαγγελματικά και επαγγελματικά γραπτή δημοσιεύτηκε για ένα μικρό ποσό και να πετύχει γρήγορα χρησιμοποιώντας τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και την προώθηση ως ιστοσελίδα και αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ Διαδικτύου επιχείρησης.

Εάν έχετε ένα πρόβλημα βρίσκοντας καλό άρθρο γραπτώς και την απόσπαση των υπηρεσιών, παρακαλούμε να λάβετε δωρεάν ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ μας e-book ρεαλιστική ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ από την ιστοσελίδα μας για να πάρετε τον κατάλογο των καλύτερων αρθρογραφία, απόσπαση και τις υπηρεσίες προώθησης: (Πηγαίνετε στο: http:// maychic.com / affprograms.htm)

(3) Είτε γράφετε μόνοι σας τα άρθρα που χρησιμοποιείτε ή το άρθρο-γραπτώς υπηρεσίες, να είναι βέβαιοι ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος με σχετικές λέξεις-κλειδιά, που αφορούν στην ιστοσελίδα σας.
Διαλέξτε προσεκτικά τις λέξεις-κλειδιά σας, επειδή είναι αυτό που θα βοηθήσει τα άρθρα σας για να αναπροσαρμόζονται από τις μηχανές αναζήτησης και να είναι ορατά και να κατατάξει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης 20 μηχανές.

Αν δεν ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσει τα άρθρα σας σωστά ή δεν γνωρίζουν τις τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας που αναφέρονται παραπάνω, αλλά και στο πλαίσιο των πόρων τους δημιουργούς στο τέλος αυτού του άρθρου για να αποκτήσετε δωρεάν ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ μας e- βιβλίο, ρεαλιστική
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
(4) Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει έναν ελκυστικό προσοχή-πάρει τίτλο, αλλά και να συνοψίσει ό, τι το άρθρο είναι για την αρχή του άρθρου.

Κάντε διπλό ελέγξει και να διορθώσει όλα τα γραμματικά λάθη πριν δημοσιεύσετε το άρθρο σας.

(5) Μην γράψετε για να ευχαριστήσουν τους αναγνώστες σας.

Μην αντιγράφετε περιεχόμενο άλλων λαών.

Γράψτε να εκφράζουν τις απόψεις σας σχετικά με τα θέματα.

Μην ανησυχείτε αν οι αναγνώστες σας θα ήθελα τη γνώμη σας ή όχι.

Ως Μάλιστα, το λιγότερο απόψεις σας είναι δημοφιλή, τα πιο ελκυστικά τα άρθρα σας θα είναι και οι περισσότερες εκθέσεις, συνδέσεις και διακινεί θα πάρετε από αυτούς γιατί είναι πρωτότυπο και φρέσκο.

Τα ανθρώπινα όντα είναι εθισμένοι σε κάτι νέο, οπότε το πιο ιδέες σας είναι πρωτότυπες, να φαίνεται νέα και διαφορετικά, τα πιο δημοφιλή άρθρα σας θα είναι και η υψηλότερη οι πιθανότητες τους να διαβάζουν και θα είναι, επίσης, τόσο περισσότερο θα πάρετε ιστοσελίδα διακινεί.

(6) Κρατήστε τα άρθρα σας σύντομο, άμεσο, ζεστό, φρέσκο, γλυκό και με χιούμορ, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν την ανάγνωση τους και συνιστώντας τους στους φίλους τους.

Για να ξεπεραστεί η διπλή ικανοποιημένη ποινική ρήτρα από τις μηχανές αναζήτησης και έτσι να τους αναγκάσει να αναγνωρίσει όλους τους συνδέσμους σας άρθρο και να σας δώσει το υψηλό page rank και top 10 κατάταξης για τα άρθρα και ιστοσελίδες σας, που σας αξίζουν, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να κατεβάσετε δωρεάν ΙΣΧΥΡΟ μας ΕΜΠΟΡΙΑΣ e-book, ρεαλιστική ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, να μάθουν το μυστικό.

(7) Υποβολή άρθρων σας μόνο στο άρθρο καταλόγους με υψηλά κλιμάκια σελίδα, επειδή αυτοί είναι αυτοί που προωθούν το άρθρο καταλόγους τους, όταν τα άρθρα σας έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπροσαρμόζονται από τις μηχανές αναζήτησης και να πάρει τα ανοίγματα και να βρεθεί έτσι ώστε να δημιουργήσει και διακινεί ιστοσελίδα επισκέπτες στις ιστοσελίδες σας.

(8) Μετά την εγγραφή σας στο άρθρο καταλόγους και να δημιουργήσουν λογαριασμούς, να είστε βέβαιος να εισάγετε διευθύνσεις ιστοσελίδας σας σε συγγραφείς σελίδα σας.

Να είστε βέβαιος για την προώθηση συγγραφείς σελίδα σας καθώς και να τα υποβάλουν σε όλες τις ιστοσελίδες βιβλίο σήμανση έτσι ώστε οι συγγραφείς σελίδα σας θα αρχίσουν να εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης και με τον τρόπο αυτό, θα ενισχύσει τις τάξεις της σελίδας και των ανοιγμάτων των άρθρων σας, διότι ο κατάλογος των αντικειμένων που σας είναι συνήθως συνδέονται με συγγραφείς σελίδα σας στους καταλόγους άρθρου.

Εφ 'όσον τα άρθρα σας πάρει υψηλές βαθμολογίες σελίδα, μέγιστη έκθεση και βρίσκονται στα αποτελέσματα αναζήτησης μηχανών αναζήτησης μεταξύ των κορυφαίων 20 καταχωρίσεις από ανθρώπους που ψάχνουν για πληροφορίες ή για ψώνια, θα πάρετε διακινεί ιστοσελίδα και οι επισκέπτες και πωλήσεις.

Έτσι, εκτός από το γράψιμο και την απόσπαση των άρθρων, θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τα προωθήσουν για τα άρθρα σας για να έχετε τη μέγιστη έκθεση!

Για να μάθετε για άλλες ασυνήθιστες στρατηγικές προώθησης κηλίδα ελάχιστα γνωστή στο κοινό για να σας βοηθήσουν να δώσετε τα άρθρα σας μέγιστη έκθεση και έτσι κατακλύσει την ιστοσελίδα σας με διακινεί και τους επισκέπτες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας που αναφέρονται παραπάνω, αλλά και στο πλαίσιο των πόρων τους δημιουργούς στο τέλος αυτής της άρθρο, για να αποκτήσετε δωρεάν ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ μας e-book, ρεαλιστική
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Μπορεί αυτές οι ιδέες και γνώσεις σχετικά με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και προώθησης, μάρκετινγκ ιστοχώρου, διαφήμιση των επιχειρήσεων, τα μυστικά της κυκλοφορίας ιστοσελίδα, διακινεί ιστοσελίδα, internet μυστικό μάρκετινγκ, τις ιδέες προώθησης ιστοσελίδων, σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ των επιχειρήσεων, πωλήσεις ιστοσελίδα, internet προώθηση των επιχειρήσεων, διαφήμιση στο διαδίκτυο επιχείρηση σας βοηθήσει να αυξήσετε διακινεί την ιστοσελίδα σας και τις πωλήσεις.

Ακολουθούν παραδείγματα εξαιρετικά ισχυρό και βελτιστοποιημένη σελίδες του άρθρου για να το χρησιμοποιήσετε ως μοντέλα, αν θέλετε:

http://www.associatedcontent.com/user/22171/ikey_benney.html

http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html

http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html~~V

http://www.buzzle.com/authors.asp?author=2052
 


http://www.buzzle.com/articles/online-affiliate-program-why-most-people-fail.html



http://ezinearticles.com/?expert=I-key_Benney

http://EzineArticles.com/?id=516297

http://ezinearticles.com/?id=516306

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=stats&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=recommend&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://users.search-o-rama.com/Article145061.htm

http://users.search-o-rama.com/Article145065.htm

http://searchwarp.com/Author7288.htm

http://searchwarp.com/Search.asp?search=i-key+benney&type=Search+Articles~~V

http://www.ideamarketers.com/syndicated/author.cfm?writerid=9656

http://www.ideamarketers.com/library/profile.cfm?writerid=9656

http://www.goarticles.com/cgi-bin/author.cgi?C=6086

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=449984


 
http://www.amazines.com/view_author.cfm?authorid=179&Author=Ikey+Benney

http://www.articles-hub.com/index.php?author=10&full=1

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5409.html

http://www.articlesbase.com/authors/ikey-benney/8392.htm
 
http://www.articlepros.com/author.php?Ikey+Benney

http://www.voy.com/122147/1842.html

http://www.a1articles.com/author_1_279.html

http://www.voy.com/122147/1802.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index.html


http://mscsrrr.com/asp/business/index2.html
http://mscsrrr.com/asp/business/index3.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index4.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index5.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index6.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index7.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index8.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index9.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index10.html

http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html?page=5
 
http://www.vectorpedia.com/news.php?CatID=48&ArtID=71271

http://www.internetseer.com/services/article.xtp?id=26229

http://www.augustmystery.com/MysteryFiles/39enlightenment.html

http://www.freepersonalprofiles.com/article_89.html

http://www.articlebeach.com/article65186.html

http://www.adit.us/forex_trading_investment_secret_of_the_rich_and_powerful.php

http://info.onlinebuffalo.com/printer_forex_day_trading.shtml

http://www.article-wiz.com/finance-articles/Forex_Trading:_Inves.html

http://www.shaunkidd.com/Loving_Relationship.html

http://www.google.com/search?hl=en&q=site% 3Amscsrrr.com & btnG = Google + αναζήτησης


http://www.article-wiz.com/online-business/Internet_Income_Oppo.html  
http://www.nicelahore.com/articles.php?CatID=6&ArtID=3666

http://www.articledestination.com/Article/Forex-Trading-eBook--Secret-To-Getting-Rich-From-Home/8719

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4971.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4945.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4944.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3826.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3576.html

http://articles.simplysearch4it.com/article/35906.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5053.htm

http://www.voy.com/122147/1931.html?z=1

http://www.blancotex.com/articles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://mscsrrr.blogspot.com/2006/09/10000-automated-multiple-streams-of.html

http://www.dzone.com/links/how_to_get_out_of_debt_fast_without_selling_your.html



http://www.exec-club.com/free-information/finance/Forex_Trading:_Inves.html




http://build-an-ebusiness-on-a-shoestring.com/asys/output/Internet_Income_Oppo.html
http://www.freeforexguide.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php



http://www.swaption.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php







http://www.bizsum.com/biz_articles/Sales-The-Secrets-Of-Super-Salesmanship-Exposed.php





http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html



http://www.advancingwomen.com/women2/time-and-space-new-meanings-for-old-concepts-of-reality.php







http://www.tradercurrencies.com/forex-trading-investment-secret-of-the-rich-and-powerful.html





http://www.getmyarticles.com/articles/ECommerce/Web_Marketing_19282.html



http://www.aarcmedia.com/article-76.shtml

http://www.stock-software.com/stockmarketarticles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://www.broadbanddsl.in/articles/onlineshoppingthejoyofonlineshopping.htm














 

http://users.search-o-rama.com/Article225317.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225316.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225314.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225309.htm

http://i-newswire.com/pr105399.html

http://www.free-press-release.com/news/200705/1180459054.html





http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=523067

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=509873

Πληροφορίες Πνευματικά δικαιώματα:

Αυτό το άρθρο είναι πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να δημοσιεύσει αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας, στο e-zine σας (ενημερωτικά δελτία, τα blogs) ή να το στείλετε σε ένα φίλο εφ 'όσον διατηρούν το κιβώτιο συντακτών, των πόρων, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνση της ιστοσελίδας, και να απέχουν από την αλλαγή περιεχόμενο ή τη χρήση του σε κάθε σύστημα χειραγώγησης εκ νέου κατεύθυνση.

Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, σας παρακαλούμε να μην αντιγράψει και να χρησιμοποιήσει αυτό το άρθρο.

Όποιος παραβιάζει αυτή την κατάσταση, θα υπόκεινται σε νομική δράση και την καταβολή της αποζημίωσης για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων μας.
Σας ευχαριστώ.

IKey Benney




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.