Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επιλογές Δυαδικά σήματα-PRO Κάντε το 75% Απόδοση ανά ώρα Forex Trading, Μετοχές, εμπορευμάτων και δεικτών!

Δυαδική Επιλογές Pro Team σήματα: Ως συνδρομητής να Επιλογές μας Δυαδική Σήματα Pro (BOPS) πρόγραμμα, απλά θέλαμε να σας δώσει μια γρήγορη ενημέρωση την Πέμπτη, η τελευταίες εβδομάδες, τα σήματα της Παρασκευής, και γιατί Binary Επιλογές με σταθερό κινδύνου / ανταμοιβής είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνει εμπόριο.

1) της Πέμπτης δεν ήταν μία καλή ημέρα. Ωστόσο, οι 2 τελευταίες εβδομάδες ήταν καλή.

Πέμπτη είδε μια τεράστια και απροσδόκητη κίνηση των τιμών των εμπορευμάτων που επηρέασαν τις τιμές των αποθεμάτων, τα νομίσματα, καθώς και τις ευρύτερες αγορές. Είναι λυπηρό όταν έχουμε περισσότερους ηττημένους από τους νικητές σε μια μέρα, όμως πρέπει να βάλετε μια κακή ημέρα στην προοπτική η εμπορία είναι ένας μαραθώνιος όχι σπριντ, αν θέλετε να κάνετε με συνέπεια τα χρήματα με τα BOPS σημάτων.         Για

Πέμπτη: 1 νικητής από 6 πράξεις = 17% ακρίβεια

Για την εβδομάδα: 8 νικητές από 16 πράξεις = 50% ακρίβεια

Για τις τελευταίες 2 εβδομάδες: 16 νικητές από τα 24 επαγγέλματα = 67% ακρίβεια

Για να το θέσουμε σε προοπτική, το 67% (που είναι κάτι λιγότερο από 12 μήνες μέσο όρο ακρίβεια μας) σημαίνει ότι κερδίζετε 2 από 3 πράξεις πραγματοποιήθηκαν κατά μέσο όρο, η οποία είναι καλύτερη από σχεδόν κάθε άλλο σύστημα συναλλαγών ή υπηρεσία διαθέσιμη σήμα.

2) Μερικές ημέρες δεν εκδίδουν τα σήματα που οφείλονται σε ακραίες συνθήκες της αγοράς.

Παρασκευή 6 του Μάη, είναι μη-Farm Ημέρα μισθοδοσίας (ΕΚΣ Ημέρα), η οποία είναι μια πολύ σημαντική ανακοίνωση ειδήσεων που κινείται σχεδόν πάντα τις χρηματοπιστωτικές αγορές σε ακραίες μόδας. Για την πρόβλεψη της κατεύθυνσης και / ή την απόσταση ότι η τιμή θα κινηθεί, ιδίως υπό το πρίσμα της κατάστασης στην αγορά σήμερα είναι πάρα πολύ τον κίνδυνο να λάβει κατά τη γνώμη μας. Η διατήρηση του κεφαλαίου σας και κάνοντας "μεγάλη πιθανότητα" είναι αυτό που εμπορεύεται τα BOPS υπηρεσία είναι περίπου.

Γι 'αυτό μερικές μέρες (2 ή 3 ανά μήνα), το λογισμικό μας δεν θα παράγει σήματα όπως το "φίλτρο ειδήσεων" θα κλείσει το σύστημα off για εκείνες τις ημέρες όταν ακριβή πρόβλεψη είναι σχεδόν αδύνατη. Η Πέμπτη ήταν ένα παράδειγμα του τι ακραίες διακυμάνσεις των τιμών μπορεί να κάνει εμπόριο με τα αποτελέσματα, όμως δεν υπήρχε τρόπος για το λογισμικό να είναι σε θέση να προβλέψουμε ότι θα είναι μία από εκείνες τις ημέρες. Η Παρασκευή είναι προβλέψιμη. Δεν σηματοδοτεί αυτή την Παρασκευή.

3) Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δυαδική επιλογές είναι η καλύτερη αγορά για το εμπόριο. Η επιτυχής διαπραγμάτευση

έρχεται πάντα κάτω σε κίνδυνο έναντι ανταμοιβής. Στην εμπορία επιλογές δυαδική έχετε την ευκαιρία να θέσει τον κίνδυνο και την ανταμοιβή σας σε κάθε εμπόριο. Και χρησιμοποιώντας την B.O.P.S. υπηρεσίας, είναι λογικό να περιμένουμε ένα νικηφόρο μέση ακρίβεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτός ο συνδυασμός της διαχείρισης κινδύνου και ανταμοιβής σας καθώς επίσης και έχοντας σημαντικά περισσότερους νικητές από τους ηττημένους σας επιτρέπει την ευκαιρία να παράγουν πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.